top of page

GRYS VELVÆRE

IMG_7739.jpg

GRYS VELVÆRE
 

Gry Andersen begynte sin lidenskap i 2012 og har siden da jobbet for å lindre, hjelpe og perfeksjonere. Hun er utdannet hud- og kroppsterapeut. Hun utfører klassisk og aromamassasje. Hun er vippe og brynsteknikker, tilbyr voksbehandlinger for damer, menn og hen. Ansikts- og kroppsbehandlings-spesialist, kurset fra det prestisjefylte Sothys.

Vil du være sikker på en flott, profesjonell behandling kan du trygt velge Gry.

gv%20face_edited.jpg

Gry Andersen

IMG_7657.jpg

NAILS BY CAMILLA
 

Camilla har en sertifisering fra Neglakademiet. Hun utfører unisex enkel manikyr, med og uten lakk, Hun legger gel forsterkninger, forlengelser og dekor av negler.
I koronatidene bestemte hun seg for å endre karriere og gjorde alvor av sin lidenskap. Dette er vårt yngste gründer og vi gleder oss over å ha en så flink negltekknikker i hus. Camilla er glad i mennesker, smilende og snill person å være hos.

Design uten navn.png

Camilla L. Riis-Christensen 

IMG_7673.jpg

FOTHELSEN &
MEDIC FOT

Anne Heincken og Mia Lund er ny-etablerte fotterapeuter. De har studert ved kompetansebyggeren i Tønsberg og deler nå klinikk.

Anne er i tillegg sertifisert pedikyrist (fotpleier) og tilbyr også en kosmetisk tjeneste. Mia er gründer og har flere jern i ilden blant annet en nettside for salg av våre gode produkter. Anne og Mia er en duo som oppfattes som trygg, imøtekommende og hyggelig. Vi gjør det vi kan for å hjelpe deg og dine føtter. 

Original_edited.jpg

Anne Heincken / Mia Lund

medicfot-logo1.png
Phoenix-07.jpg
bottom of page