top of page

GRYS VELVÆRE

IMG_7739.jpg

GRYS VELVÆRE
 

Gry Nicolaisen begynte sin lidenskap i 2012 og har siden da jobbet for å lindre, hjelpe og perfeksjonere. Hun er utdannet hud- og kroppsterapeut. Hun utfører klassisk og aromamassasje. Hun er vippe og brynsteknikker, tilbyr voksbehandlinger for damer, menn og hen. Ansikts- og kroppsbehandlings-spesialist, kurset fra det prestisjefylte Sothys.

Vil du være sikker på en flott, profesjonell behandling kan du trygt velge Gry.

Gry Nicolaisen

IMG_7730_edited_edited.jpg

BEAUTIES BY MARTHE
& MERVAT EL-GHALI

Smikør og spesial-effektmaker Marthe Andersen. Jobber nå deltid og har endel kveldtimer. Hun er vår Vippe og brynsekspert. Uteksaminert fra NISS i Oslo og har kurs i vippeløft, brynslaminering og brynsforming fra Beauty House.

Mervat El-Ghali er en sprudlende jente med et godt håndlag. Hun tilbyr tjenester for kvinner og er en trygg fin terapeut å komme til. Utdannet Hud og Kroppsterapeut og har jobbet hos oss som vikar for Gry tidligere. 

Marthe A. & Mervat El-G.

IMG_7673.jpg

MEDIC FOT SANDEFJORD

Anne Heincken og Mia Lund er ny-etablerte fotterapeuter. De har studert ved kompetansebyggeren i Tønsberg og deler nå klinikk.

Anne er i tillegg sertifisert pedikyrist (fotpleier) og tilbyr også en kosmetisk tjeneste. Mia er gründer og har flere jern i ilden blant annet en nettside for salg av våre gode produkter. Anne og Mia er en duo som oppfattes som trygg, imøtekommende og hyggelig. Vi gjør det vi kan for å hjelpe deg og dine føtter. 

Anne Heincken / Mia Lund

Phoenix-07.jpg
bottom of page