top of page

Beauty M

Alle behandlinger gjort av Mervat utføres på våre flotte Kvinner. For behandlinger til Mann book din tid hos Grys Velvære.

Alle skal være velkommne!

tilbake Massasje

KLASSISK MASSASJE

60 min

Klassisk massasje reduserer smerter, stress og økt blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd, sener og muskler, økt lymfesirkulasjon, samt økt utskillelse av avfallsstoffer. Omfatter nakke, rygg, ben, fot, mage og armer.

Kr

1000,-

massasje

AROMA MASSASJE
 

60 min

Dette er en avslappende og beroligende massasje med aromaoljer. Formålet er  avslapping, mer enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Kr

870,-

Avslappende Massasje

ANSIKTS- OG HODEBUNNS-MASSASJE

30 min

Behandlingen virker forebyggende på rynker og øker blodsirkulasjonen. Løser opp spenninger og virker beroligende. Massasje hjelper  huden med å bevare sin smidighet og elastisitet.

Kr

560,-

massasje

KLASSISK MASSASJE

80 min

Klassisk massasje er en behagelig behandling, økt følelse av velvære og motvirker stivhet og ømhet i muskulatur, sener og ledd. Omfatter nakke, rygg, ben, fot, mage, armer, ansikt og hodebunn.

Kr

1250,-

aromaterapi

AROMA MASSASJE
 

80 min

Aroma massasje er en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger.

Kr

1000,-

ansikts

KLASSISK ANSIKTS-BEHANDLING

60 min

Produktene tilpasses din hudtype og hudtilstand. Huden renses, skrubbes og dyprenses før det tilføres konsentrerte pleiestoffer fra  ampuller skreddersydd for din hud. Behandlingen inkl. massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer. 

Kr

850,-

massasje

KLASSISK MASSASJE RYGG

30 min

Klassisk massasje rygg er for deg som trenger ekstra fokus på korsrygg, nakke og skuldre. Løser opp stive muskler og spenninger. Øker blodsirkulasjonen og lymfe-sirkulasjonen.

Kr

560,-

aromaterapi

AROMA MASSASJE RYGG

30 min

Dette er en avslappende og beroligende massasje med aromaoljer. Formålet er  avslapping, mer enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Kr

450,-

bottom of page