top of page
tilbake Massasje

KLASSISK MASSASJE

60 min

Klassisk massasje reduserer smerter, stress og økt blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd, sener og muskler, økt lymfesirkulasjon, samt økt utskillelse av avfallsstoffer. Omfatter nakke, rygg, ben, fot, mage og armer.

Kr

1000,-

massasje

AROMA MASSASJE
 

60 min

Dette er en avslappende og beroligende massasje med aromaoljer. Formålet er  avslapping, mer enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Kr

870,-

Avslappende Massasje

ANSIKTS- OG HODEBUNNS-MASSASJE

30 min

Behandlingen virker forebyggende på rynker og øker blodsirkulasjonen. Løser opp spenninger og virker beroligende. Massasje hjelper  huden med å bevare sin smidighet og elastisitet.

Kr

560,-

Traitement_intensif_jeunesse_fullsize_24

SOTHYS YOUTH INTENSIVE TREATMENT

90 min

Nyt en lang luksuriøs behandling som virkelig virker. Youth IT er vår nyeste, high-tech "våpen"i kampen mot rynker og slapphet. Denne tilbys til alle aldre, damer som menn, forebygger og motvirker  aldringstegn. Bekjemper genetisk og miljømessig aldring. Behandlingen tilpasses din hud gjennom en nøye hudanalyse i forkant, og det brukes produkter tilpasset din hudtype. 

Kr

1500,-

massasje

KLASSISK MASSASJE

80 min

Klassisk massasje er en behagelig behandling, økt følelse av velvære og motvirker stivhet og ømhet i muskulatur, sener og ledd. Omfatter nakke, rygg, ben, fot, mage, armer, ansikt og hodebunn.

Kr

1250,-

aromaterapi

AROMA MASSASJE
 

80 min

Aroma massasje er en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger.

Kr

1000,-

ansikts

KLASSISK ANSIKTS-BEHANDLING
 

60 min

Produktene tilpasses din hudtype og hudtilstand. Huden renses, skrubbes og dyprenses før det tilføres konsentrerte pleiestoffer fra  ampuller skreddersydd for din hud. Behandlingen inkl. massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer. 

Kr

850,-

images.jpg

YOUTH INTENSIVE TREATMENT 3 UKERS KUR

90 x 3 min. 1 beh. i uken

Ta behandlingen som en kur og oppdag forskjellen. Behandlingen fortsetter å virke og gi effekt over tid. Følg opp hjemme med krem og serum. Behandling fordelt 3 ganger  3 uker. Youth IT er vår nyeste, high-tech "våpen"i kampen mot rynker og slapphet. Bekjemper genetisk og miljømessig aldring. Behandlingen tilpasses din hud gjennom en nøye hudanalyse i forkant, og det brukes produkter tilpasset din hudtype. 

Kr

4000,-

massasje

KLASSISK MASSASJE RYGG

30 min

Klassisk massasje rygg er for deg som trenger ekstra fokus på korsrygg, nakke og skuldre. Løser opp stive muskler og spenninger. Øker blodsirkulasjonen og lymfe-sirkulasjonen.

Kr

560,-

aromaterapi

AROMA MASSASJE RYGG

30 min

Dette er en avslappende og beroligende massasje med aromaoljer. Formålet er  avslapping, mer enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

Kr

450,-

ansikts

EXPRESS ANSIKTS- BEHANDLING
 

30 min

Ekspress behandling omfatter rens, peeling, maske som blir massert inn og avsluttet med krem. Alt tilpasset din hudtype. 

Kr

640,-

last ned.jpg

EXPRESS PRO-PEEL GLYCASALAC PEEL

40 min

Gi din hud en rask fornyelse med denne effektive behandlingen med glykol- og salisylsyre pensling. Den raffinerer hudens tekstur, gir en umiddelbar glød, glatter og avslørere en lysnet og mer jevn hudtone. Perfekt som en quick-fix! 

Brukes ikke i sterke solperioder, anbefales ikke til sensitiv hud.

Det skal ikke utføres hjemmebehandling med syreinnhold 24t i forkant.

Behandlingen utføres ikke om man er eller har vært under aknebehandling det siste året. (salve eller piller mm.)

Kr

600,-

bottom of page