top of page
soin-corps-hanakasumi-sothys.jpg

HANAKASUMI
 

75 min

Avslappende, avspennede  og nærende behandling for kroppen. Ensympeeling løser skånsomt opp døde hudceller. Etterfulgt av 20 min fotmasssaje inspirert av refleksologi og chakramassaje. de døde hudcellene fjernes med myke frottevotter. Hele kroppen masseres avluttende inn med oppvarmet sheabutter med nydelig duft av kirsebærblomst.

Kr

1100,-

Gua Sha massasje

KUR CELLULITT
Silhouette Massasje

6  behandlinger 3 uker

I 3 uker blir det satt opp en plan spesielt designet for å ta seg av problemområdene.

1. Uke - 1 x 50min 1 x 30 min

2. Uke - 1 x 50min  1 x 30min

3. Uke - 1 x 30min 1 x 30min

 

En oppstrammende, målrettet massasje ved bruk av Sothys Body Gua Sha. Du vil se og kjenne forskjell etter denne unike oppstrammende kuren. Du får med Body slimming serum 200 ml med på kjøpet. Bruk denne sammen med kuren for raskere og mer langvarig resultater.

Kr

4590,-

Kvinne i undertøy

CELLULITTER
Silhouette Massasje

50 min

En oppstrammende behandling for hele kroppen, som jobber med alle typer cellulitter. En målrettet massasje ved bruk av Sothys Body Gua Sha. Det er et porselensverktøy spesielt designet for å oppstramme og tone opp kroppen. Dette er et figurformende teksninsk arbeid utført av din behandler. Du vil se og kjenne forskjell etter denne unike oppstrammende massasjen.

Kr

1050,-

Gua Sha massasje

CELLULITTER
Silhouette Massasje

30 min

En oppstrammende behandling som jobber med alle typer cellulitter. Denne behandlingen gjelder for 2-3 områder man ønsker å behandle. En målrettet massasje ved bruk av Sothys Body Gua Sha. Dette er et figurformende teksninsk arbeid utført av din behandler. Du vil se og kjenne forskjell etter denne unike oppstrammende massasjen.

Kr

600,-

Sothys behandlinger

GUA SHA STEIN-trenden

Inspirert av dette ble Sothys Gua Sha stein designet. I porselen, spesialt designet, med en unik boomerang lignende form. Designet komplimenterer terapeutens egen massasje teknikk og smelter med deres bevegelser. Det bidrar til å gjøre teknikken deres mer flytende , og dens unike sider kan brukes til skreddersy massasjegrepene og trykket som trengs til fordel for terapeuten og kunden. 

bottom of page