IMG_7600_edited.jpg
medicfot-logo1.png

Mia Lund

Fotterapeut

Mia er fotterapeut og gründer. Hun ble i 2022 utdannet og autorisert som fotterapeut, og med det har hun kompetanse om hud og neglesykdom i fot, samt sko, muskler, sener, ledd og fotlidelser knyttet til dette. Under utdannelsen startet hun en nettbutikk for å kunne tilby produkter vi selv har god erfaring med og kan anbefale videre.

Vi hjelper med biomekanikk, skoveiledning, fotbehandling og punktbehandlinger.

Vi er helsepersonell, fører journal og forholder oss til helsepersonellloven fra Helsedirektoratet.

FOTTERAPI

_hlm0634.jpg

1'st konsultasjon FOTTERAPI

80 min 

Fullstendig analyse, test og behandling av din fot. Ingen fot er lik, så behandlingen  tilpasses deg, din helse og dine behov.

Som fotterapeut er vi utdannet til å se etter årsaken og sammen med deg komme til en løsning som hjelper på lang sikt. Timen inkluderer journalføring og er et helsetilbud for alle aldre.

Kr

1150,-

Bare føtter

SVETTE-BEHANDLING

30min

Har du ofte svette føtter?

Er du en av de som sliter med lukt, fukt og hudproblemer pga svette? Noen har dette som en tilstand, andre er trenger hjelp pga trening/høy aktivitet.

Ved hjelp av mnd. behandling hos fotterapeut kan du få en mye mer normal hverdag. Kom innom for en konsultasjon. 

Kr

630,-

Phoenix-06.jpg

FOTTERAPI
 

60 min 

Full fotbehandling. Denne behandlingen anbefales for alle aldre som ønsker mer enn velværehjelp for sine føtter.  Overblikk over fot og behov ihht. journal. Fotbad, nødvendig beskjæring, slip av fotblad samt neglestell. Avsluttes med tilpasset krem/salve/ fotmassasje. 
Forutsetter en 1'st konsultasjon.

Kr

850,-

_hlm0599.jpg

Punktbehandling
 

15/30 min 

Fotterapeuten kan beskjære/behandle hud og neglelidelser. Torner, vorter eller hælsprekker mm. Spangebehandling for inn- eller nedgrodd negl, negleoppretting eller behovet for forskjellige avlastninger. Selve spangen eller avlastningen har en kostnad utenom tiden for behandlingen.

Kr

230/440,-

Phoenix-06.jpg

Fast avtale
FOTTERAPI

60 min 

Spør din fotterapeut om du kvalifiserer for dette klippekortet. Anbefales for alle aldre som trenger en fast oppfølging. Vi passer på dine behov ihht. journal. Inkluderer fotbad, nødvendig beskjæring, slip av fotblad samt neglestell. Avsluttes med tilpasset krem/salve/ fotmassasje. Forutsetter en 1'st konsultasjon.

6 gnr / 12 gnr

4250,- / 8200,-

SO070_8.jpg

Tillegg
SPANGE

I tillegg til fotterapitime eller punktbehandling

En inngrodd, nedgrodd eller innrullet negl kan få stor hjelp av en spange. En plastbit som limes på neglen og tvinger neglen opp i en mer rett bue. Dette gir avlastning i neglvollen og hindrer ubehag når neglen vokser ut. (Foto:Biovital.no)

Kr pr stk

400,-